Rólunk

ELKÍSÉRÜNK A FEJLŐDÉS ÚTJÁN

Életed során a legtöbb időt az elmédben töltöd – tegyél érte, hogy igazán szép hely legyen! Rendelőinkben magasan képzett pszichológusok segítenek problémáid megoldásában, személyiséged felfedezésében és legjobb éned kiteljesedésében. Minden változás egy döntéssel kezdődik:

Jelentkezz be pszichológiai tanácsadásunkra!

Várunk Budapesten és Szegeden személyesen, valamint online!

We also offer psychological counselling in multiple languages.

Milyen helyzetekben érdemes egyéni pszichológiai tanácsadásra jelentkezni? 

Ha úgy érzed, megrekedtél, nem látod a kiutat egy nehéz szituációból

Ha elakadást élsz meg magánéletedben, karrieredben, kapcsolataidban

Ha sürgető döntéshelyzet, veszteségélmény vagy túlterheltség nyomása nehezedik rád

Ha fejlődési vágy, önbizalmad építése, önismereted elmélyítése vezérel 

Hogyan jelentkezhetek be pszichológiai tanácsadásra?

Válassz helyszínt: jelenleg három budapesti rendelőnkben (Mindset Móricz, Mindset Opera, Mindset Rökk Szilárd utca), Szegeden egy helyszínen és online tudnak fogadni téged szakembereink.

Válassz szolgáltatást: pszichoterápiára várunk, ha diagnosztizált mentális zavarral rendelkezel, párterápiára, ha pároddal jönnél, vagy pszichológiai tanácsadásra, ha egyedül jönnél, de diagnózissal nem rendelkezel – tehát valamilyen aktuális problémával, nehézséggel küzdesz, vagy önismerettel, önfejlesztéssel foglalkoznál. Szakpszichológiai tanácsadásainkra akkor jelentkezz, ha kifejezetten ezirányú problémával érkezel: sportpszichológiai tanácsadásra várjuk a hobbi- és élsportolókat, szexuálpszichológiai tanácsadásra a szexuális problémákkal küzdőket, gyermekpszichológiai tanácsadásra pedig azokat, akik gyermeküket hoznák, vagy gyermeknevelési kérdésekben keresnek válaszokat.

Válassz munkatársaink közül: pszichológus kollégáink magas szakmai színvonalon, folyamatos szupervízió mellett vezetik a tanácsadásokat. Választhatsz közülük főbb területeik, személyes szimpátia vagy az elérhető időpontok alapján.

Ha az általad kiszemelt pszichológushoz vagy szolgáltatáshoz nem találsz időpontot, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 70 329 8180-as telefonszámon, segíteni fognak megfelelő megoldást találni!

A kiválasztott időpont díját egyszerűen, online tudod rendezni, a foglalásról e-mailes megerősítést is kapsz. Az adott időpontban kollégánk várni fog, hogy a rendelkezésetekre álló 50 percben elindulhass a fejlődés útján!

A további alkalmak kereteiről már a pszichológusoddal fogsz tudni egyeztetni, miután megismerte egyéni élethelyzetedet, problémáidat, és javaslatot tett a lehetséges kezelési módokra.

Mi történik a pszichológusnál?

A pszichológiai tanácsadás olyan professzionális segítő tevékenység, amely az alapvetően egészséges személyeket támogatja fejlődési vagy élethelyzeti problémák megoldásában, a nehézségek és krízisek kezelésében. Fontos eleme, hogy kölcsönös együttműködésen alapul, azaz csak akkor válhat hatékonnyá, ha a segítő és a segítséget kérő személy egyaránt felelősséget vállal a folyamatért. 

Részletesebben érdekel? Olvasd el cikkünket!

3 ok, amiért a Mindsetet válaszd!

Mert pszichológusaink folyamatos szakmai szupervízió mellett dolgoznak, azaz rendszeresen egyeztetnek egy, a legmagasabb szakmai végzettséget és gyakorlati tudást birtokló pszichoterapeutával a tanácsadási folyamataikról, így valójában nem egy szakember, hanem egy szakmai team gondoskodik rólad.

Mert tudományos bizonyítékokon alapuló módszerekkel és megközelítéssel dolgozunk azért, hogy minél hatékonyabban enyhítsük a rád nehezedő szenvedésnyomást.

Mert központi helyeken található, otthonos és szép rendelőinkben biztosan megtapasztalhatod azt a támogató, bizalmas közeget, amiben megnyílhatsz és elindulhatsz a fejlődés útján.

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!